Mixer Cone Ganda

Changzhou Binda Drying Granulate Equipment Co., Ltd. dununge cedhak karo Kota Kuno Jiaoxi, Kutha Zhenglu, kanthi pemandangan sing apik lan transportasi sing kepenak. Perusahaan kami didegaké ing taun 2007, khusus kanggo riset, pangembangan lan desain pengeringan, mixer lan granulator. Lan manufaktur.
Kanggo nguatake wektu pangiriman, perusahaan duwe fasilitas hardware lengkap kayata mesin geser lan lempitan, mesin las, mesin pengeboran, mesin penggilingan, mesin pemotong, lan peralatan laser.
Perusahaan wis ngliwati sertifikasi IS09001, sertifikasi kesehatan pendhudhukan, sertifikasi kredit AAA perusahaan, mixer kerucut dobel, pengering dayung, pengering tempat tidur fluida getaran, pengeringan pembakar vakum, pengering semprotan sentrifugal kecepatan tinggi, pengeringan vakum rotary kerucut ganda, penggiling, pengering flash rotary , mesin partikel ayunan, granulator mekanisme campuran kecepatan tinggi, granulator ekstrusi rotary, pengeringan disk terus, granulator ekstrusi sekrup wis lulus sertifikasi CE Uni Eropa € ‚
Saiki, peralatan sing dirancang lan diprodhuksi wis digunakake ing macem-macem industri penting kayata farmasi, panganan, bahan kimia, keramik, metalurgi, pakan, produk biologis lan pertanian lan sideline, pangolahan jero, lini produksi pati sing dimodifikasi, lini produksi pengeringan polyacrylamide , pangatusan endhot, lsp.
Miturut macem-macem syarat teknologi, tujuan pangatusan, granulasi lan campuran bisa dipikolehi. Produk kami kasusun saka seri pangatusan, seri granulasi, seri campuran, seri penghancuran, seri penghapusan debu lan seri sumber panas.
View as  
 
 1 
Mixer Cone Ganda sing digawe khusus ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Peralatan Granulasi Pangatusan Binda minangka pabrikan lan panyedhiya Mixer Cone Ganda sing misuwur ing China. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita ora mung bakal menehi dhaptar rega nanging uga kuota. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku kualitas stabil Mixer Cone Ganda sing kinerja stabil. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap, sampeyan bisa takon saiki, kita bakal wangsulan kanthi tepat!